Poslední vydání časopisu Camping, Cars & Caravans pro rok 2012 je tady. Všichni předplatitelé jej mají s předstihem ode dneška v elektronické verzi, tištěný časopis jde do oběhu v pondělí s předplatitelským dárkem – katalogem KARAVANY 2013.

Tradičních 88 stran Vám tentokrát nabídne například reportáže z Caravaningu Brno a Caravan Salonu Düsseldorf, technické články o nabíjecích boosterech, naftových topeních a test vzduchového odpružení pro dodávky Fiat Ducato, srovnání karavanů Dethlefss z let 1960 a 2012, podrobný test kompaktního vozu EuraMobil Profila T590, cestopis z Ruska, zima ve Španělsku, tipy na kempy v Alpách pro nelyžaře a příznivce zimní turistiky, doporučená karavanová stání v italských Alpách a mnoho dalšího. Tak ať se Vám líbí!

+ DÁREK PRO PŘEDPLATITELE: katalog KARAVANY 2013


(V malém okně si můžete – klikáním na rohy stránek – prohlédnout celý časopis. Po kliknutí doprostřed strany si v plné velikosti zobrazíte několik náhledových stran.)

Vážení čtenáři, děkujeme Vám za přízeň v letošním roce a těšíme se na Vás u dalšího čísla, které vychází hned 2. ledna 2013!