Právě vyšlo nové vydání časopisu Camping, Cars & Caravans 3/2012 (květen/červen). K dispozici je v elektronické podobě, tištěný časopis bude k dostání během následujících dnů.

V novém čísle si přečtete celou řadu zajímavých informací. V rubrice Zaujalo nás se vydáme na prohlídku nově otevřeného muzea Erwina Hymera a představíme vám prototyp vozu Dethleffs EVAN, který je již údajně blízko sériové výrobě. Příznivce netradičních karavanů jistě potěší informace o obojživelném karavanu Sealander, jehož fotografie je i na titulní stránce čísla. Testovat tentokrát budeme známý karavan Hobby Premium a rodinný obytný automobil TEC Freetec A 693.

V technických rubrikách si přečtete unikátní rozsáhlý srovnávací test pěti podvozků pro automobil Fiat Ducato, který vám představí všechny výhody a nevýhody jednotlivých řešení – od klasické zadní nápravy Fiat až po plně vzduchové odpružení Al-Ko Air Premium X4.

Podíváme se také na doporučené příslušenství a na stále oblíbenější Kamery do automobilů.

(V malém okně si můžete prohlédnout celý časopis. Po kliknutí si v plné velikosti zobrazíte několik náhledových stran.)

V rubrice Cestování vás zavedeme do nově zrekultivované průmyslové oblasti Lužických jezer, čtenáři na cestách nám zase přivezli unikátní cestopisy a zajímavé zážitky – podíváme se S obytným automobilem do Arménie a Gruzie, další z cest pak směřuje do Albánie a Řecka.

Zájemci o kempování pak uvítají reportáž z kempu v německém Legolandu.