První Český Caravan Club v AČR Hradec Králové zve karavanisty na již 48. Národní sraz Asociace Caravan Clubů v Autoklubu České republiky, který se letos koná ve dnech 9. až 12. září v kempu Stříbrný rybník.

„Jedná se o každoročně pořádaný sraz s cílem popularizovat aktivity karavanistů, poznávat nové, turisticky zajímavé destinace. Tento sraz se těší bohatému zájmu karavanistů nejen z našich klubů, ale i přátelských klubů ze Slovenska, Polska a Holandska, stejně jako neorganizovaných jednotlivců. Počítáme s účastí nejméně 130 až 150 posádek dle kapacity Autokempu Stříbrný rybník,“ uvedl předseda 1. Českého Caravan Clubu v AČR Emil Rada.

Návštěvníky čeká bohatý program s plným využitím stávajících aktivit v autokempu Stříbrný rybník a dalších zajímavých míst připravených na sezónu v přilehlých lesích pod správou Městských lesů Hradec Králové. Účastníci srazu se mohou těšit také na přednášku o Pobaltí – poutavé vyprávění, zajímavé fotografie a především cenné zkušenosti z cest přiveze 10. září fotograf a cestovatel Jakub Moravec.

Podrobné informace a přihlášky najdete na www.cchradeckralove.cz