Hned na počátku roku můžete ve svých schránkách a novinových stáncích najít první letošní vydání časopisu Camping, Cars & Caravans na měsíce leden a únor 2017. Jako vždy plné zajímavého obsahu pro karavanisty a cestovatele.

Elektronickou verzi tohoto vydání si můžete koupit >>> ZDE <<< (Floowie) nebo >>> ZDE <<< (Alza Media).

V zimním vydání najdete například reportáž z podzimní výstavy Caravaning Brno a ze srazu obytných vestaveb. Představíme novinky v obytných vozidlech u značek Le Voyageur a Concorde a přineseme několik zásad pro zimní kempování.

V podrobném testu se důkladně podíváme na zajímavou novinku Bürstner Lyseo T690G s podélnými lůžky vzadu. Otestovali jsme také v denním provozu karavan Tabbert Rossini.

V technické části vám poradíme, jak si správně nainstalovat plynový filtr a chránit tak své spotřebiče proti nečistotám z lahví.

Velký článek se v tomto vydání zaobírá problematikou péče o palubní baterie a přináší spoustu zajímavých a užitečných rad a tipů, jak se o baterie starat a jak je správně nabíjet. Také vám představíme, co je v tomto oboru na trhu nového.

Nezůstaneme však jen v garáži, v oblíbených cestopisech tentokrát zavítáme do Slovinska, kam se vydal s obytným automobilem jeden z našich čtenářů. A navštívíme také východní Čechy.

Naší pozornosti neunikla ani nádherná pohádková oblast výhodní Allgäu v jižním Německu – tato podhorská krajina plná malebných údolí a zámků je ideálním místem pro aktivní i odpočinkovou dovolenou. Přinášíme tipy na vyzkoušená stání pro karavany a obytná auta.

Ale to je jen výběr, v časopise toho najdete samozřejmě mnohem více. Přejeme příjemné čtení!