Přesně s koncem letních prázdnin vychází i nové číslo časopisu Camping, Cars & Caravans 5/2016 pro měsíce září a říjen.

Elektronickou verzi tohoto vydání můžete zakoupit >>>ZDE<<< (Floowie) nebo >>>ZDE<<< (Alza Media).

ccc2016-5-titulka

V tomto vydání na vás čeká spousta aktuálních témat. Začínáme například pozvánkou na největší světový veletrh obytných vozidel Caravan Salon Düsseldorf, který je ještě větší než kdy dříve.

ccc2016-5-dusseldorf

Následuje přehled těch nejzajímavějších novinek a premiér, které na tomto veletrhu výrobci představí. Vybrali jsme obytná auta i karavany, další novinky přineseme i v příštím čísle.

ccc2016-5-novinky

Do podrobného testu jsme získali nový karavan Knaus Sport & Fun, který svým zajímavým vzhledem a vnitřním uspořádáním cíli na aktivní uživatele a sportovce. Je to rozhodně velmi zajímavý počin.

ccc2016-5-profitest

V redakčním testu jsme měli také integrovaný obytný automobil Dethleffs Trend, který za zajímavou cenu přináší všechny výhody integrované konstrukce.

ccc2016-5-dethleffs

Aktuálním tématem pro výrobce automobilů je nová emisní norma Euro 6, která platí právě od září. Přinesli jsme k tomu celý článek a podívali se, jaké budou motory, které naleznete pod kapotou obytných automobilů od nové sezóny, a co od nové technologie očekávat.

ccc2016-5-eu6

V technické části se tentokrát zaměříme na praktickou vychytávku – ukážeme vám, jak si do karavanu jednoduše namontovat zásuvku s USB konektorem pro nabíjení elektroniky.

ccc2016-5-usb

V bazaru jsme se tentokrát zaměřili na něco pro velké rodiny – alkovnu Eura Mobil z roku 2005. Ukážeme vám, na co si u takových vozů dát pozor a kdy se koupě vyplatí.

ccc2016-5-bazar

Otestovali jsme pro vás také několik způsobů přípravy kávy na cestách a popíšeme vám, který má jaké výhody a nevýhody.

ccc2016-5-kava

V cestovatelské části zamíříme do rakouských Korutan, oblasti nádherných alpských vrcholů, příjemných horských výletů i krásných jezer s možností koupání. Vybrali jsme pro vás několik osvědčených stání pro obytná auta i karavany.

ccc2016-5-cestovani

Na cesty Vás vezmou i naši čtenáři, a to do Německa, Rakouska a Itálie. Nechybí ani pozvánka do méně známých maďarských termálních lázní, aktuality ze světa karavaninku, reportáže z karavanových srazů či tipy na doporučené příslušenství.

Přejeme příjemné čtení!