Hned na počátku května můžete ve svých novinových stáncích nebo poštovních schránkách najít nové vydání dvouměsíčníku pro karavanisty a nezávislé cestovatele Camping, Cars & Caravans, vydání 3/2017 na měsíce květen/červen.

Elektronickou verzi tohoto vydání si můžete koupit >>> ZDE <<< (Floowie) nebo >>> ZDE <<< (Alza Media).

V jarním čísle se můžete těšit na spoustu zajímavých informací – začínáme všemi důležitými událostmi na českém trhu a nechybí ani reportáž z veletrhu For Caravan 2017.

V novinkách Vás seznámíme se zajímavými modely obytných aut a karavanů, které se chystají na trh, například z produkce Rapido, Sterckemann a Kabe.

Podrobný test si vzal tentokrát do parády jedno z nejzajímavějších obytných vozidel za poslední dobu – inovativní a originální Niesmann+Bischoff SMOVE, který sbírá mnohá ocenění v oblasti bezpečnosti, komfortu, konstrukce apod.

Přinášíme také rozhovor se zástupcem výrobce prémiových obytných automobilů Concorde Andreasem Kühne – řekne Vám svůj pohled na karavanink i na zákulisí značky.

V technické části jsme se tentokrát zaměřili na zajímavé téma – jak přidat do obytného auta další místa k sezení. Každý výrobce má jiná řešení, ale šikovná firma to vždy dokáže.

Cestovatelská část nyní nabízí hned tři velmi zajímavé materiály. Ten první Vás zavede na břehy Meklenburských jezer v Německu, která se stávají čím dál populárnější destinací karavanistů s loděmi a čluny. Najdete zde mnoho stání pro karavany, na něž jsme se v článku zaměřili.

Velmi poutavý je cestopis našeho dopisovatele, který za volantem Tatry Phoenix projel za sedm týdnů trasu z Kopřivnice do Moskvy a Pekingu, a zpět!

Prakticky laděné karavanisty pak jistě potěší a navnadí krásný cestopis dalšího našeho čtenáře, který nás provede Norskem a přináší spousty užitečných tipů, zajímavých postřehů, zážitků a překrásných fotografií.

V časopisu toho ale najdete ještě mnohem více…