V pondělí 25. února vychází nový Camping, Cars & Caravans 2/2013 na měsíce březen/duben. V elektronické knihovně je k dispozici již nyní, předplatitelé u tištěného časopisu navíc najdou dva dárky – vstupenku na dubnovou výstavu FOR CARAVAN v Praze a leták s aktivačním kódem na elektronické předplatné pro rok 2013 a kompletní archiv časopisu z roku 2012.

V novém vydání najdete například exkluzivní test prototypu nového vozu Westfalia Club Joker, který je po mnoha letech zpátky u VW. Nabídneme i srovnávací test karavanů Tabber a Wilk a praktický test alkovny Knaus Traveller 600. V novinkách Vám představíme anglické karavany nebo novou luxusní Adrii Astella Glam Edition. Podíváme se na obytný automobil z Číny nebo na snahu výrobců o snižování hmotnosti obytných vozidel.

(V malém okně si můžete – klikáním na rohy stránek – prohlédnout celý časopis. Po kliknutí doprostřed strany si v plné velikosti zobrazíte několik náhledových stran.)

V technice přinášíme ukázku montáže sklopného tažného zařízení, velký srovnávací test nájezdových klínů a také srovnání měřičů plynu v lahvi. Chybět nebudou ani tipy na příslušenství nejen ke karavanu.

Cestovatelé se mohou začíst do tipů na sedm kempů v jižní Francii, které nepotřebují moře a pláže, ale zaměřují se na krásy tamního vnitrozemí. Čtenáři na cestách nás tentokrát zavedou do Holandska, na Sicílii, do anglického Cornwallu nebo do polských lyžařských středisek.

DÁRKY PRO PŘEDPLATITELE:

1 x vstupenka na FOR CARAVAN

+ aktivační kód pro elektronické předplatné a archív ročníku 2012