Prázdninové vydání časopisu Camping, Cars & Caravans 4/2012 právě vyšlo (ode odneška je k dispozici předplatitelům i individuálně v elektronické podobě, tištěný časopis bude v prodeji koncem tohoto týdne).

V letním vydání si přečtete mnoho zajímavých informací – podrobným testem si projde polointegrovaný obytný automobil Knaus SKY TI, s karavanem vezmeme na projížďku také Ladu Nivu 4×4. V technické sekci se podíváme na možnosti zvýšení nosnosti karavanu a vyrazíme na reportáž do továrny Hymeru, kde vzniká kultovní karavan Hymer Eriba Touring.

Protože je ideální doba pro cestování, dáme Vám pár dobrých rad na cestu s obytným přívěsem, podíváme se na dálniční poplatky nejvyšší povolené rychlosti v Evropě, a také na to, kde je v Evropě povoleno volné kempování. Jistě Vás zaujme také velký srovnávací test plynových grilů do karavanu.


(V malém okně si můžete – klikáním na rohy stránek – prohlédnout celý časopis. Po kliknutí doprostřed strany si v plné velikosti zobrazíte několik náhledových stran.)

Na cestách se tentokrát podíváme do anglického Národního parku Dartmoor a do francouzské Provence plné zajímavých památek i krásné přírody. Dáme Vám také tipy na karavanová stání v okolí Düsseldorfu – ve zdejší oblasti rozhodně stojí za návštěvu mnohem více míst než jen veletrh Caravan Salon.