Právě vyšlo letní číslo časopisu Camping, Cars & Caravans s další várkou zajímavostí a novinek ze světa karavaninku.

2014-4-titulka

V časopisu vám tentokrát představíme novou značku na českém trhu – Wingamm se zajímavými laminátovými nástavbami z jednoho kusu. Hlavním tématem čísla je představení nového Fiatu Ducato, který měl letos premiéru a již je novým základem mnoha obytných automobilů. Podíváme se na historii i všechny novinky a změny v tomto modelu.

Podrobný test tentokrát čeká polointegrovaný obytný automobil Forster T699VB, levnější značku výrobce Eura Mobil.

(Kliknutím na pravý dolní roh můžete prolistovat náhled časopisu. Kliknutím kamkoli do stránky se Vám zobrazí několik ukázkových stran v plném rozlišení).

V technice se podíváme podrobněji  na to, jak si zkontrolovat a vyčistit chladničku a její hořák v karavanu tak, aby měla dobrý výkon a bezpečný spolehlivý provoz. Přineseme vám také přehled užitečných kempinkových aplikací pro mobilní telefony a tablety. Ve velkém srovnávacím testu jsme se podívali na kempinkové vařiče, změřili jejich účinnost, spotřebu, přepravitelnost a praktičnost.

V cestovatelské sekci jsme pro vás vybrali ty nejlepší kempy v italském Bibione, s karavanem na víkend se podívali do rakouského Murau se zámkem Schwarzenbergů a od našich čtenářů přinášíme vynikající cestopisy k severními moři v Německu a s obytným autem do Maroka. Oba tyto cestopisy vřele doporučujeme!

Za celou redakci Camping, Cars & Caravans Vám přejeme krásné a cestovatelsky bohaté prázdniny!