V časopise Camping, Cars & Caravans 2/2010 najdete například:

Novinky


Volkswagen Transporter T5 připravil pro zákazníky viditelný facelift. Nejen novým designem se mohou pochlubit kempinkové vozy California a California Beach.

Zaujalo nás


Se značkou Westfalia se podíváme nejen do historie firmy, ale i na nové modely Marco Polo a James Cook. Jeden z představitelů Westfalie poskytl naší redakci rozhovor.

Podrobný test


Karavan Aero Style 520 DB značky Dethleffs reprezentuje střední třídu. Vyniká neobyčejným zevnějškem a díky své výšce poskytuje pocit komfortního prostoru.

Sezona


Vybrat ideální čistící prostředek nemusí být vždy zcela jednoduchou záležitostí, proto se nechte inspirovat. V průvodci přípravou karavanu na sezonu zvenčí i zevnitř se dozvíte, co je třeba zkontrolovat před prvním výjezdem.

Technika – plynové lahve


Cestujete po Evropě a vozíte s sebou domácí PB-lahve? Pak zřejmě víte, že jejich výměna či naplnění je úkol pro čaroděje. Přesto existuje několik dobrých řešení…

Automobily


Pohled do světa českého i zahraničního automobilismu. Dopravní předpisy, které řidičům připomenou, na co si dát pozor při vjezdu do německých měst a jak správně dodržovat bezpečnou vzdálenost na tamních dálnicích.

Čtenáři na cestách


Zima zvolna zastrkuje své sněhové drápky a čas slunečných dní se pomalu ale jistě blíží. Možná vás osloví cestopis manželů Chválových, kteří navštívili Korsiku a posbírali zde  cenné zkušenosti pro motoristy.

Výlet na víkend
Na Vysočinu se nejezdí jenom za Milošem Zemanem, ale i do Šiklova Mlýna, na hrad Pernštejn a další přitažlivá místa. Přijměte také pozvání na hrad Bojnice, architektonický skvost Slovenska, a k nově napuštěnému jezeru Berzdorfer See u východoněmeckého města Görlitz.

Kempy
Ze dvou kempů v Piešťanech je Camping Pullmann ten menší a méně známý. Na rozdíl od Lodenice však nabral vítr do plachet.

Karavan kluby
Dění v klubech zcela nezamrzá ani v zimě. Zatímco karavanisty z Frýdku-Místku zasáhla smutná událost, v Hlučíně měli důvod k oslavám. Na prahu jara jistě přivítáte také předběžný kalendář karavanistických akcí na rok 2010.