V časopise Camping, Cars & Caravans 2/2009 najdete například:

Rady, tipy, nápady
Rubrika plná praktických a užitečných rad našich čtenářů pokračuje dalším dílem

Zaujalo nás
Hymer Innovision – zdálo se, že do světa obytných automobilů přinese revoluci, do sériového modelu se však řada inovací zřejmě nedostane. Přesto však tento integrovaný obytný automobil stojí za pozornost nejen designem a originální výbavou.

Novinky

Karavan Dethleffs Aero Style a obytný automobil Laika Rexosline

Sezóna
Vše potřebné, co byste měli znát, než s karavanem vyjede po zimě na první jízdu. Rady a tipy na správné probuzení vozu ze zimního spánku.

Profitest
Obytný automobil LMC Liberty Breezer – do nové sezóny přišel tento výrobce také s výrazně inovovaným modelem oblíbeného vanu

Příslušenství
Přehled těch nejzajímavějších doplňků k obytnému vozu nebo karavanu

Přehled trhu
GPS navigace do 10 000 korun. Nejzajímavější výrobky v daném segmentu navigačních přístrojů, jejich výhody a nevýhody.

Legislativa
Pravidelná rubrika, která upozorňuje na úskalí české dopravní legislativy. Tentokrát o přejezdech přes koleje a zastavování automobilů policisty pomocí majáku.

Karavan kluby
Chcete se stát členem karavan klubu a nevíte jak na to a co od toho očekávat? Tento článek odpoví všechny důležité dotazy a přináší i přehled všech karavan klubů v Česku a na Slovensku.

Výlet na víkend
Nová rubrika přináší zajímavé tipy na víkendové výlety po Čechách, Moravě a Slovensku

Cestování
TRAJEKTY – exkluzivní příloha o všech trajektových linkách v Evropě. Novinky pro letošní sezónu, plavební doba, kontakty na trajektové společnosti a mnoho dalších informací.

Kempy
Reportáže z českých kempů. Tentokrát naše redakce navštívila Camping Baldovec v Moravském krasu.

Technika
Srovnání zadního a předního náhonu – který vám zaručí lepší trakci a který je lepší na zimu? Testovali jsme oba z nich. Výsledky v tomto článku.

Palubní baterie – vývoj palubních článků jde kupředu a v nových technologiích je těžké se vyznat. Následující materiál popisuje, jaká baterie je vhodná pro jaké využití a informuje o jejich správné údržbě.

Automobily
Srovnání výkonných dodávek Ford Transit a Iveco Daily a představení nového SUV Subaru Forester s unikátním motorem, naftovým boxerem.

Výstavy
Reportáž z výstavy hraček v Norimberku, která ukázala spoustu novinek, nejen v oblasti sběratelských modelů karavanů a obytných automobilů.

…a samozřejmě mnoho dalších zajímavých informací ze světa českého i světového kempinku a karavaninku.