V časopise Camping, Cars & Caravans 1/2010 najdete například:

EXLUZIVNĚ

Velká mimořádná příloha o zimním karavaninku pokračuje druhou a poslední částí. Vše, co jste potřebovali vědět o kempování v zimě, už nyní víte a můžete se těšit na to, že pro vás zima dostane nový rozměr.

EXKLUZIVNĚ

V materiálu o karavanové technice zjistíte, jakým způsobem funguje klasické plynové topení. V dalším materiálu se pak můžete naučit, jak postupovat při výměně starého topení za nové, na co nezapomenout a na co si dát pozor.


Rady, tipy, nápady


Rubrika s radami, tipy i nápady pokračuje i v tomto čísle. Zaměřuje se především na plynové láhve.

Novinky


Rubrika s novinkami se v tomto čísle zaměřila především na aktuální nabídku malých a lehkých karavanů. Jako protipól dále představujeme nový vrchol výrobního programu Dethleffsu – Premium Liner.

Zaujalo nás

Ve Švýcarsku testovali, jaký vliv má připojený karavan na bezpečnost posádky v tažném automobilu v případě srážky zezadu. Můžete karavan použít jako airbag? Zajímavé poznatky si přečtete v této rubrice.

Fotosoutěž

Přinášíme vyhlášení výsledků loňské fotosoutěže, kterou jsme uspořádali ve spolupráci s Caravan24.cz

Reportáž

Poslední ročník výstavy Caravaning Brno přinesl mnoho novinek a řadu českých premiér. Přehled těch nejzajímavějších naleznete v této reportáži.

Podrobný test

Obytná vestavba Hymer Car 322 od tradičního výrobce přišla na trh až po svých konkurentech. Povede se jí dohnat náskok soupeřů? A čím přesvědčuje potenciální zájemce?

Automobily

Modernizované rodinné kombi Seat Altea XL nabízí hodně prostoru a zajímavý design za rozumnou cenu, a k tomu je vhodný i jako tažný automobil pro menší karavan.

Čtenáři na cestách

Náš čtenář Luboš Ringl nás zásobuje kvalitními cestopisy z nejrůznějších zemí. Tentokrát nás zavede z vymrzlého Česka do teplé Austrálie, sice bez karavanu, ale o to čtivěji. Rozhodně doporučujeme si tento cestopis nenechat ujít.

Výlet na víkend
I zimní počasí se dá využít ve váš prospěch. Víkendové výlety za levnou lyžovačkou na Slovensku, relaxaci v pivních lázních na západě Čech nebo tropický ráj v Německu jen pár hodin od našich hranic vám představí aktuální vydání této rubriky.

Karavan kluby

I klubová scéna má přes zimu co nabídnout. O svém vztahu k novému koníčku karavaninku vám řekne rodina Vadkertiových ze Slovenska v našem rozhovoru. Podíváme se na přípravu letošního národního srazu i na loňské loučení se sezónou v jižních Čechách.